Nieuws & Persberichten

Eerste Blief certificaten uitgereikt

Op zaterdag 26 september werden Blief® certificaten uitgereikt aan de agrarische ondernemers Djûke van der Maat (fruitteler) en Wilco Brouwer de Koning (melkveehouder), die zich als eersten voor het keurmerk hebben gekwalificeerd.

Gijs Dröge (directeur SMK) reikt het Blief certificaat uit aan melkveehouder Wilco Brouwer de KoningDjûke van der Maat ontvang het Blief certificaat van Mathijs Lak (‎Category Manager Marqt)

Het Blief®certificaat wordt uitgereikt aan ondernemers waarvan hun producten gegarandeerd bijdragen aan een mooier platteland. Gijs Dröge (directeur SMK) en Mathijs Lak (‎Category Manager Marqt) reikten de certificaten uit tijdens de jaarlijkse Appelplukdag op Boerderij Nieuw Slagmaat van Djûke van der Maat.

Blief® is het eerste keurmerk dat garant staat voor producten die bijdragen aan een mooier platteland door aanleg en beheer van natuur- en landschapselementen. Dit bevordert biodiversiteit: de diversiteit aan dieren, planten, micro-organismen en hun genetisch materiaal.

Blief® draagt bij aan de natuurontwikkeling op het agrarisch bedrijf en het behoud van diersoorten als vogels, vlinders en bijen en soortenbehoud van cultuurhistorische rassen.

  • www.blief.info
Terug naar overzicht